Home
Menu
Zoek
Zoeken AnnulerenWelkom op de voorschool!

 

De voorscholen, van Kinderopvang Kinderwerk, zijn gevestigd in de basisscholen van Viviani waaruit de school en kinderopvang samenwerken. Wij zorgen dat de start op de basisschool voor alle kinderen zo goed mogelijk is. De kinderen bezoeken onze voorschool 16 uur per week.

De missie van onze voorschool is dat wij kinderen op een professionele manier willen laten groeien in een kansrijke en liefdevolle omgeving. Wij willen kinderen uitdagen om de wereld actief te ontdekken. Onze pedagogisch professionals hebben hart voor het vak en zorgen voor een liefdevolle en veilige omgeving, want immers veiligheid is de basis om te durven leren en te groeien.

Op de voorscholen van Kinderopvang Kinderwerk wordt er gewerkt met een VVE-programma waarbij extra aandacht wordt gegeven aan de spraak, taal, motoriek en de talenten van ieder kind.

Wilt u uw kind alvast inschrijven voor de voorschool, kom gerust langs. Op onze (voor)school kunt u vragen naar een inschrijfformulier of kunt u uw kind inschrijven via onderstaande link: https://kinderwerk.nu/inschrijven/

 

Extra zetje met VVE
 

Alle voorscholen van Kinderopvang Kinderwerk zijn VVE-locaties. Voorschoolse educatie is onderdeel van ‘voor- en vroegschoolse educatie’ (VVE).

 

Hoe werkt voorschoolse educatie?
 

Het consultatiebureau geeft een verwijzing voor voorschoolse educatie af wanneer je kind een (verhoogd risico op een) achterstand in de (taal)ontwikkeling heeft. 
Denk je zelf dat jouw kind voorschoolse educatie nodig heeft? Maak dan een afspraak met de jeugdverpleegkundige of jeugdarts van het consultatiebureau. 
Ieder kind profiteert van het aanbod op een groep met voorschoolse educatie. Ook als je kind geen taalachterstand heeft.

 

Contact en rondleiding
 

Wil je meer te weten komen over wat onze voorschool te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op om een persoonlijke rondleiding te plannen.

 

Contactgegevens voorscholen Kinderopvang Kinderwerk
 

E-mail: info@kinderwerk.nu
Telefoonnummer: 0591 – 745 300
Voor de tijden van de voorschool, bezoek onze website: www.kinderwerk.nu