Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Commissies


Klankbordgroep

De Klankbordgroep is een groep ouders/verzorgers die meedenken over en feedback geven op ontwikkelingen rondom de school en het onderwijs. Er wordt 5 keer per jaar vergaderd tezamen met MR, AC en klussenteam. Dit alles in een gemoedelijke sfeer.  

Activiteitencommissie

Onze activiteitencommissie bestaat uit ouders van leerlingen. Ook denkt één van de teamleden mee. De belangrijkste taak van deze geleding is het team te ondersteunen en hulp te verlenen bij allerlei activiteiten en werkzaamheden zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en het afscheid van groep 8. Ook organiseren zij elk jaar een activiteit voor alle kinderen en hun ouders, bijvoorbeeld een fietstocht of een playbackshow. Ouders die niet lid zijn van de activiteitencommissie nodigen we uit om hun ideeën kenbaar te maken bij een ouder van de activiteitencommissie.

Klussenteam

Het klussenteam bestaat uit een groep fanatieke en enthousiaste ouders die graag hun handen uit de mouwen steken. Hierbij kunt u denken aan het snoeien van de heg, het schoonmaken van een dakgoot, en straks heel veel gevarieerde klussen bij de aanleg van het Groene Plein:-)